KUĆA ZA ODMOR "VUČETIĆ"
Vučetići 20, 53260 Brinje, HRVATSKA,  tel. +385 99 7995 301
Zemljopisni položaj

Kuća za odmor Vučetić nalazi se u prekrasnom seoskom ambijentu, u blizini šume i polja, udaljena od mjesta Brinje oko 2 km. Radi se o seoskom imanju (kuća, štala i pomoćni gospodarski objekt), voćnjak i livada.

Na udaljenosti do 2 km od kuće nalaze se ambulanta, restoran, dućani, veterinarska stanica, benzinska pumpa, banka, pošta i sl. U blizini su značajne lokalne destinacije: frankopanska kula Sokolac, pećina Siničići s periodičnim slapovima, jezero Brodić itd.

Kao neposredno pogodne destinacije ističu se:
Nacionalni park Plitvička jezera - 70 km,
Nacionalni park Sjeverni Velebit - 40 km,
More - Grad Senj - 30 km,
Kuterevo - utočište medvjeda - 20 km,
Skijalište Bjelolasica - 20 km,
Rijeka Gacka - odredište ribolovaca - 30 km.


Opis objekta

Kuća ima 3 sobe, dnevni boravak, unutarnji i vanjski sanitarni čvor, vodovod i šternju sa kišnicom. U sobama se nalazi 1 bračni krevet i 3 obična kreveta, raspoređenih u tri sobe. U kući su na raspolaganju TV, radio i CD player, kuhinja s električnim i plinskim štednjakom, suđem i posuđem, sudoperom, hladnjakom te drugim sitnim kućnim aparatima.

Kuća može prihvatiti 5-6 osoba, prilagođena porodici ili manjem društvu. Unutar pomoćnog gospodarskog objekta nalaze se dva stola s pripadajućim klupama za oko 16 osoba te uređena pečenjara u autohtonom stilu sa svom pripadajućom opremom za samostalno korištenje. Postoji mogućnost loženja peći na drva radi ugođaja.


Cijene i rezervacije

Cijene i rezervacije